BoostClass

Team BOOST CLASS

Kom alles over ons te weten

Wij helpen jou bij het behalen van meer resultaat! Onze missie is om ondernemers te helpen om op een eigen manier succesvol te zijn door het toegankelijk maken van complexe bedrijfskundige methodes. Je bent het waard om te kunnen zijn wie je bent, je volledige potentieel te benutten, en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan. Wij helpen je graag groeien als ondernemer. Dit doen we door onze bedrijfskundige inzicht en beste tips op het gebied van ondernemen te delen via onze workshop, blogs, video's en coaching.


Succesvol ondernemen met plezier, waardering en vrijheid

Ons team

Arjan van der Plaat

Voormalig topsporter en afgestudeerd docent aan de Haagse Hogeschool. Expertise op het gebied van zelfvertrouwen, mindset en succesvol doelen realiseren.

Lotte Goosen

Voormalig topsportster en afgestudeerd bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit. Expertise op het gebied van bedrijfskundige problemen analyseren en strategisch oplossen voor ondernemers.

Arjan van der Plaat

Mijn naam is Arjan van der Plaat. Op jonge leeftijd was ik erg verlegen. Ik cijferde mezelf te gemakkelijk weg, wat past bij mijn van nature introverte karakter. Dit veranderde toen ik in aanraking kwam met wedstrijdzwemmen. Het zwemmen groeide uit tot een topsportcarrière die mijn leven volledig veranderde. Ik ben lid geweest van het Nederlandse zwemteam en werd ook Nederlands kampioen. In deze periode leerde ik hoe je je zelfvertrouwen kunt laten groeien en hoe je dit kunt inzetten om je doelen te realiseren. Daarnaast heb ik ook altijd al de passie gehad om andere mensen te helpen het maximale uit zichzelf te halen. 12 jaar geleden studeerde ik af als docent aan de Haagse Hogeschool en ben sindsdien werkzaam op een middelbare school. Dagelijks pas ik de unieke vaardigheden  toe die ik heb opgedaan tijdens mijn topsportcarrière. Ik leer mensen graag alles wat ik weet over zelfvertrouwen, mindset en het succesvol behalen van doelen. Om deze reden heb ik de Boost Class methode , gebaseerd op 6 succesfactoren, ontworpen waarmee vrijwel iedereen succesvol zijn of haar doelen kan bereiken.


Naast het intensieve zwemmen was de fotografie aanvankelijk mijn uitlaatklep. Dat begon jaar in jaar uit steeds serieuzere vormen aan te nemen, en het resultaat was dat ik steeds vaker betaalde opdrachten ging deed. Sinds 2009 werk ik als professioneel fotograaf en heb ik mij inmiddels gespecialiseerd in het fotograferen van bruiloften. Dit doe ik met mijn onderneming: 'The Wedding Story', het bedrijf dat Lotte met haar bedrijfskundige achtergrond vrijwel volledig heeft opgezet.

Lotte Goosen


Mijn naam is Lotte Goosen - van der Plaat. Ik ben 26 jaar, getrouwd met Arjan en mama van ons dochtertje. Net als Arjan heb ik een achtergrond in het topzwemmen. Hier is ook mijn passie voor het stellen van doelen en het effect van doorzettingsvermogen ontstaan. Topsport is een bizarre wereld waarin succes en waanzin gescheiden worden door een flinterdun lijntje en waar je al op jonge leeftijd moet leren omgaan met hoge pieken en diepe dalen. Een wereld die je in je eentje en zonder ervaring nooit ongeschonden door kunt komen en waarin een coach dus van cruciaal belang is.


Naast mijn topsport carrière heb ik Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit, en na het behalen van mijn Bachelor- en Mastertitel wist ik zeker dat ik van mijn passie mijn werk wilde maken! Doelen stellen en doelen bereiken, problemen die op iemands pad komen analyseren en daar oplossingen voor bedenken. Dingen waarmee ik mensen maar al te graag help. De belevingswereld van een ondernemer lijkt enorm op de wereld van een topsporter. Er zijn zo veel overeenkomsten tussen zowel de beleving van succes en mislukking als de angst om risico’s te nemen en het investeren in een onzekere toekomst. Zo ben ik aan de slag gegaan als Business Consultant. Inmiddels heb ik een berg aan bedrijfskundige problemen voorbij zien komen en gewerkt aan passende strategische oplossingen.

 

Door mijn ervaring uit de topsport te combineren met de kennis van een bedrijfskundig professional kan ik je helpen om het aller beste uit jezelf te halen. Niet op een zweverige manier, maar gewoon hands-on, met concrete voorbeelden uit het echte leven van een working-mom die ook wel weet dat jij niks hebt aan theoretische handvatten die in de praktijk compleet onbruikbaar zijn. De ideale wereld bestaat immers niet, toch? Maar wat nu als we die wel ‘bijna’ kunnen creëren?!

Onze diensten

Boost Class training

Lees alles over onze gratis training gericht op ondernemen.

Business retreat

Lees alles over onze business retreat gericht op ondernemen.