BoostClass Retreat
arrow_drop_up arrow_drop_down

BOOSTCLASS retreat voor fotografen

Ben jij klaar om je bedrijf in 4 dagen tijd naar een hoger level te brengen? Dan is het BoostClass Retreat exact wat je nodig hebt. Stap uit je dagelijkse ritme van bezigheden, en neem uitgebreid de tijd om nieuwe inzichten te krijgen op het gebied van ondernemen. Leer wat echt nodig is om succesvol te ondernemen als fotograaf. Pas dit direct toe in een marketing strategie die we samen met jou uitwerken. Je komt thuis met een uitgewerkt plan, afgestemd op wie jij bent, en wat je direct in kunt zetten. Ben je klaar om je fotografie onderneming verder te laten groeien?

BOEK JE TICKET VOOR HET BOOST CLASS RETREAT


Retreat voor fotografen

Tijdens het Boost Class retreat voor fotografen ben je er even helemaal tussenuit. In een rustige omgeving ligt 4 dagen lang 100 procent de focus op je eigen ontwikkeling. Even helemaal weg van de dagelijkse bezigheden die normaal voor veel afleiding zorgen. Je bent omringd door gelijkgestemde positieve ondernemers, allemaal met hetzelfde doel; zakelijk en persoonlijk groeien! Je krijgt training van 2 experts op het gebied van zelfvertrouwen, mindset, het succesvol realiseren van doelen en bedrijfsvoering.


Iedereen is gemaakt voor succes, raak besmet met de positieve flow en ontloop niet langer de verantwoordelijkheid om in jezelf te investeren. Durf te gaan voor succes, je bent het waard. 

De voordelen

 • Gebruik marketing zoals nog weinig fotografen doen en neem een voorsprong op je concurrenten.
 • Onderneem met als uitgangspunt je passie voor fotografie en haal meer energie uit je werk dan je erin stopt. 
 • Creëer orde, weet waar je prioriteiten liggen en krijg hierdoor de juiste focus voor je werkzaamheden.
 • Ontwikkel een strategie waarop je succesvol een social media en SEO plan baseert.
 • Leer hoe jij je op een unieke manier in de markt positioneert en gebruik dit om meer klanten aan te trekken.


Arjan van der Plaat

Arjan van der Plaat

Als kind was Arjan verlegen en cijferde hij zichzelf weg. Tot hij in aanraking kwam met zwemmen, wat uitgroeide tot een topsportcarrière. Dit veranderde zijn leven volledig. Hij leerde hoe je zelfvertrouwen kunt laten groeien en hoe je dit inzet om je doelen te realiseren. Zijn passie om andere mensen te helpen om het maximale uit zichzelf te halen spoorde hem aan om 12 jaar geleden af te studeren als docent. Inmiddels heeft hij veel expertise op het gebied van motivatie en zelfvertrouwen. Dagelijks past hij de unieke vaardigheden, die hij leerde tijdens zijn topsportcarrière, toe in zijn eigen fotografiebedrijf The Wedding Story en als business coach bij Boost Class. Tijdens het Boost Class retreat leert hij je alles over zelfvertrouwen, mindset en het succesvol behalen van je doelen.
10
jaar topsport ervaring
12
jaar docent ervaring
300
Ondernemers begeleid
Lotte Goosen

Lotte Goosen

Lotte is een power vrouw. Ze weet als geen ander hoe je je eigen doelen kunt realiseren. Haar passie voor doelen stellen en het effect van doorzettingsvermogen ontstond tijdens haar topsportcarrière. Op jonge leeftijd leerde ze omgaan met hoge pieken en diepe dalen. Naast haar topsportcarrière heeft ze haar master bedrijfskunde behaald aan de Erasmus Universiteit. Ze heeft van doelen stellen & bereiken en problemen analyseren & oplossen haar werk gemaakt. Ze heeft 5 jaar gewerkt als bedrijfsconsultant en ziet elke dag de overeenkomsten tussen topsport en het bedrijfsleven. Tijdens het Boost Class retreat leert ze je praktische bedrijfsoplossingen met concrete voorbeelden uit het echte leven, die direct toepasbaar zijn in jouw situatie.

Reserveer nu je plek!

Ticket bestellen

Inhoud Boost Class retreat voor trouwfotografen

In het Boost Class retreat voor trouwfotografen ga je in 4 dagen tijd het maximale uit jezelf halen. Het programma bestaat uit 5 masterclasses, een mastermindsessie en de mogelijkheid om profielfoto’s te maken. Dit is een intensief programma en daarom is alles in een goede balans met ontspanning (er is een sauna aanwezig, gezelligheid, vrije tijd en gezond eten en drinken.  


Masterclass strategie voor trouwfotografen

Wat is fotograaf zijn toch gaaf! Vrijheid, je eigen baas zijn, leuke gesprekken met klanten en lekker bezig zijn met je passie. Heerlijk om op die manier te kunnen werken, toch? Want laten we eerlijk zijn; als je kunt kiezen tussen een hele de dag op kantoor zitten, of een dag fotograferen, dan heb je die keuze snel gemaakt.


Zo denken er met jou vele anderen over! Dit zorgt er dan alleen wel voor, dat er ook met jou vele anderen de fotografie markt bestormen. Koop een camera en je bent “fotograaf”. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat elke fotograaf hetzelfde is, of dat jij je klanten niets unieks te bieden hebt. Dat heb je wel degelijk! De kunst is alleen om dit ook over te kunnen brengen aan de hand van de juiste branding.


Je moet voor jezelf een lijn uit kunnen zetten waar je aan vast kunt houden tijdens één van de duizend keuzes die je moet maken als ondernemer. Want dat ben je ook! Niet zomaar iemand met een camera, niet alleen fotograaf, maar ook ondernemer. En bij een succesvolle onderneming hoort een succesvolle strategie. En precies dit gaan we behandelen tijdens de masterclass strategie. Tijdens de masterclass marketing en strategie legt Lotte de succesvolle strategie achter The Wedding Story uit. Ze vertelt het geheim waarom we ieder seizoen een gevulde agenda hebben. 


 • Hoe krijg ik meer klanten?
 • Met welke marktinvloeden moet ik rekening houden om succesvol te zijn?
 • Welke strategie past bij mij?
 • Hoe formuleer ik een goede bedrijfsstrategie? 


Masterclass Product en Prijsbepaling

Toen je begon met fotograferen waren alle inkomsten mooi meegenomen. Een bruiloft van een vriend of vriendin vastleggen, in ruil voor het gebruik van de foto’s op jou website? Natuurlijk! Een mooie manier op portfolio op te bouwen. Je camera meenemen naar een feestavond en voor €100,- wat plaatjes schieten? Prima! Of je nu aanwezig bent met een drankje in je hand, of met je camera… dan is dat geld toch weer een leuk zakcentje. Maar je voelt vast al wel aan dat dit geen winstgevend bedrijfsplan is. Bij het gebruiken van je camera schrijf je langzaam je materiaal af en komt er dus een moment dat je een nieuwe zou willen kopen. Verder hebben we het dan nog niet eens gehad over je reiskosten of nog belangrijker, je tijd!


Want wat is die moeite die je steekt in jou werk nu eigenlijk waard? Wil jij een bedrijf voeren waarbij je quitte speelt en zo je hobby kunt onderhouden, of wil je winst maken en een echte onderneming draaiende houden waarvan je je rekeningen kunt betalen en ook nog eens wat extra’s kunt doen zoals op vakantie gaan. In deze masterclass prijsbepaling voor trouwfotografen leren we je een inkomen haalt uit je werk en daarmee financieel onafhankelijk kunt zijn. Durf als fotograaf te vragen wat je tijd echt waard is!


 • Waar moet je rekening mee houden bij prijsbepaling?
 • Wat houd ik over van een bepaald uurtarief?
 • Wat is een goed uurtarief om te hanteren?
 • Wat investeer ik en wat krijg ik daarvoor terug?
 • Hoe creëer ik waarde voor mijn klanten?
 • Hoe creëer ik waarde voor mezelf en mijn bedrijf?


Masterclass Branding en Marketing

Fotograferen is gewoon ontzettend leuk. Je bent uit passie gaan fotograferen en met het fotograferen van bruiloften kan je volledig je ei kwijt. Het is gewoon fantastisch, en je zou niets liever willen doen! (Logisch, dit gevoel ken ik) De eerste bruiloften kreeg je relatief makkelijk, dit ging via familie en kennissen, maar daarna werd het lastiger. Zelfs zo lastig dat je jezelf, ieder jaar in januari afvraagt waar de boekingen blijven voor het nieuwe seizoen. Je vraagt jezelf hardop af of je wel goed genoeg bent en hoe je aan nieuwe klanten komt. Waarom vallen de boekingen tegen? Wat heb je precies aan marketing gedaan afgelopen jaar? Heb je wel de dingen toegepast waardoor je wel klanten over de streep kunt krijgen?


Marketing is een continue proces en voor een trouwfotograaf ontzettend belangrijk. Een bruidspaar trouwt ten slotte maar één keer en is dus maar één keer klant. Je moet je marketing goed op orde hebben om steeds een nieuwe groep bruidsparen tot klant te maken. Leer in deze Masterclass wat het positieve effect is van branding op je marketing. 


 • Leer hoe je mond tot mond reclame kunt verdubbelen
 • Waarom klanten je serieus nemen en je direct boeken
 • Weet precies via welke kanalen je klanten het beste kunt bereiken
 • Leer mensen direct JA zeggen op je aanbod


Masterclass doelen stellen en behalen

Iedereen heeft dromen en wensen. Je hebt zelf vast ook wel eens doelen gesteld, bijvoorbeeld beter leren flitsen. Toen je een jaar verder was moest je waarschijnlijk concluderen dat je niet veel verder bent gekomen met dit doel. Helemaal niet gek want, iedereen heeft deze ervaring. Slechts 2,5 procent van de mensen die een doel stelt is in staat om de juiste actie te ondernemen en dit vol te houden. Waarom lukt dit niet? Of nog beter, wat moet ik doen zodat het bij mij wel lukt?! 


We leren je de 6 succesfactoren om vol zelfvertrouwen je doelen te stellen en ook te behalen. Hierna zet je niet alleen de eerste stap, maar kan je dit ook succesvol volbrengen. Zo hoor jij bij de 2,5 procent die het wel lukt. We doen o.a. een unieke test waardoor je te weten komt wat jou aanspoort om actie te ondernemen. Er zijn namelijk 16 verschillende manieren voor een mens om actief in actie te komen. Jij leert welke manier het beste bij jou past. Motivatie, zelfvertrouwen, mindset en het succesvol realiseren van je doelen staan centraal in deze masterclass.


 • Leer doelen realiseren dankzij de 6 succesfactoren
 • Alleen doelen stellen is niet genoeg, leer wat wel werkt
 • Leer omgaan met spanning en stress
 • Ontdek de manier waarop je jezelf het gemakkelijkst activeert
 • Weet hoe je zelfvertrouwen kunt vergroten
 • Haal meer energie uit je werk dan je erin stop


Workshop doelen stellen en behalen

We gaan je niet alleen theoretisch op weg helpen. In deze workshop maken we alles concreet en maken een praktisch plan waarmee je het komende jaar aan de slag kan. Inmiddels ken je alle 6 de succesfactoren die hierbij belangrijk zijn. Na de workshop weet je bij iedere factor hoe jij dit kunt invullen in je eigen persoonlijke situatie. 


Het plan met jouw persoonlijke doelen maken we aan de hand van onze BOOSTCLASS methode. Met deze methode kan je doelen stellen gericht op je vaardigheden maar ook je persoonlijke eigenschappen. We maken een concreet plan waarmee je direct aan de slag kunt als je thuis komt. 


 • Maak de juiste keuzes
 • Behaal succesvol de doelen die je stelt
 • Leer trots zijn op jezelf
 • Haal plezier uit alles wat je doet
 • Voel je gelukkig
 • Stel een concreet plan op voor je ontwikkeling

Inclusief boek: Boost je onderneming

Er is niet 1 gouden formule die voor iedereen werkt. Een strategie werkt alleen als deze aansluit op je persoonlijke situatie. Tijdens dit retreat helpen we je bij het ontwikkelen van jouw bedrijfsplan. Dit doen we met ons boek: 'Boost je onderneming'. Dit is een stap voor stap handleiding om een persoonlijk businessplan op te stellen.


De voordelen:

 • Stap voor stap je eigen bedrijfsplan maken
 • Volledig afgestemd op jouw situatie
 • Theorie en praktijk op elkaar afgestemd
 • Inclusief: 1 op 1 begeleiding bij het maken van je plan

Reserveer nu je plek!

Ticket bestellen

Data 

Het retreat is van maandag 24 februari 2020 tot en met donderdag 27 februari 2020.


Locatie

We verblijven tijdens het retreat in een prachtig vakantiehuis in de Belgische Ardennen. Het huis is van alle gemakken voorzien en onlangs compleet gerenoveerd. 


 • 200 km vanaf Utrecht
 • Gratis parkeren
 • 6 tweepersoonsslaapkamers
 • 3 badkamers
 • Sauna


Woonkamer
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Slaapkamer

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
Slaapkamer
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
Badkamer
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Eetkamer

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
Sauna
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
Slaapkamer
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Keuken

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Badkamer

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Dit is een globaal overzicht van het programma.

maandag

 • Aankomst
 • Lunch
 • Masterclass doelen stellen
 • Diner
 • Activiteit
 • Vrije tijd

dinsdag

 • Ontbijt
 • Masterclass strategie
 • Lunch
 • Activiteit
 • Masterclass branding
 • Diner
 • Vrije tijd
 • Masterclass prijsbepaling
 • Uitwerken marketing plan

woensdag

 • Ontbijt
 • Activiteit
 • Workshop doelen stellen
 • Lunch
 • Vrije tijd
 • Uitwerken marketing plan
 • Profielfotoshoot
 • Diner
 • Activiteit
 • Vrije tijd

donderdag

 • Ontbijt
 • Activiteit
 • Mastermindsessie
 • Lunch
 • Vrije tijd
 • Uitchecken

Tarieven

5x beschikbaar

Boost Class retreat

2399,-
2024,-
 • 4 dagen verblijf inclusief overnachtingen
 • 24 februari tot en met 27 februari 2020
 • inclusief ontbijt, lunch en diner
 • inclusief koffie, thee en tussendoortjes
 • 5 masterclasses
 • mastermindsessie
 • verblijf met 2 personen op 2 persoonskamer
 • sauna faciliteiten
2x beschikbaar

Boost Class VIP retreat

2649,-
 • 4 dagen verblijf inclusief overnachtingen
 • 24 februari tot en met 27 februari 2020
 • inclusief ontbijt, lunch en diner
 • inclusief koffie, thee en tussendoortjes
 • 5 masterclasses
 • mastermindsessie
 • verblijf met 1 persoon op 2 persoonskamer
 • sauna faciliteiten
Disclaimer: een kleine waarschuwing is op zijn plaats. Na het retreat zal je met een enorme dosis enthousiasme en een berg aan nieuwe inzichten thuiskomen. Je directe omgeving zal dit ook zeker aan je merken en aanstekelijk vinden. We worden graag aansprakelijk gesteld voor alle successen die hieruit gaan volgen en vieren alle overwinningen die je hierna gaat boeken graag met je mee. Ben je klaar voor een vernieuwde versie van jezelf?