BoostClass

PERSONAL BOOST

Privé coaching voor fotografen

Voor je gevoel sta je stil. Je weet dat er meer in zit, maar het lukt je niet om er ook meer uit te halen. Je stopt veel energie in je werk als fotograaf, maar haalt er voor je gevoel niet alles uit wat erin zit. Met PERSONAL BOOST helpen we je hierbij en gaan samen op zoek naar de dingen die jou belemmeren, zodat je ze op kunt lossen. Dit is het moment waarop nieuwe inzichten, en oplossingen die je eerst nog niet mogelijk achtte, je verder gaan helpen. 

Jezelf verder ontwikkelen als ondernemer

Je investeert veel tijd in je werk als fotograaf. Ondanks dat je als fotograaf groeit heb je het gevoel dat je ontwikkeling als ondernemer achter blijft. Als ondernemer wil je er graag meer uit halen, maar dit lukt nog niet zo goed. Je progressie is tot stilstand gekomen en daar baal je van. Niet vreemd dat dit gebeurt, want door steeds hetzelfde te doen behaal je ook iedere keer hetzelfde resultaat. Hierdoor kom je geen enkele stap vooruit richting een succesvol bedrijf. Om te kunnen groeien heb je een andere aanpak nodig, maar wat ga je veranderen in je aanpak? 

 

Onze werkwijze tijdens PERSONAL BOOST

Door het stellen van de juiste vragen geven we je nieuwe inzichten in je huidige gewoontes en denkpatronen. Het uitgangspunt hierbij is om in kaart te brengen wat voor jou wél werkt. Daarnaast gaan we ook op zoek naar wat voor jou nog niet goed werkt. Dit is maatwerk. We geloven er heilig in dat wat voor anderen goed werkt niet persé voor jou ook de beste manier is. We laten je nadenken over de dingen waar je nog niet eerder aan hebt gedacht. Met de juiste vragen komen we tot de kern van het probleem en samen met jou zoeken we een oplossing voor de situaties waarbij verbeteringen mogelijk zijn. 


We helpen je bij het eigen maken van een nieuwe aanpak en als het nodig is zijn we zelfs een stok achter de deur. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar orde in de chaos, dan helpen we de juiste focus bewaren. Kleine veranderingen in je gewoontes kunnen al een enorme impact hebben op wat je allemaal kunt bereiken. We helpen je om vol zelfvertrouwen je volledige talent ook echt te benutten. 

 

We helpen je bij:

 • Het groeien als ondernemer
 • De juiste keuzes maken om je doelen te bereiken
 • Het vergroten van je zelfvertrouwen
 • Je tevredenheid over je werk te vergroten
 • Het verhogen van je effectiviteit
 • Nieuwe inzichten te krijgen over je huidige routine 

Claim je gratis coaching sessie

Eén ding is zeker. Als je naar je huidige situatie kijkt en je ziet dat het niet lukt, maar je verandert er niets aan, dan krijg je in de toekomst steeds weer hetzelfde resultaat. Niets veranderen lijkt op de korte termijn de makkelijkste oplossing, maar afwachten lost je probleem niet op. Stop met piekeren en kom in actie. Elk nieuw inzicht brengt je dichterbij succes. Geloof in jezelf en ga ervoor!

Arjan en Lotte

Wij helpen je om al je talent te benutten

Bij PERSONAL BOOST wordt je begeleid door 2 coaches die niet alleen theoretische kennis hebben over ondernemen als fotograaf, maar dit ook nog eens succesvol in de praktijk brengen met hun eigen fotografiebedrijf The Wedding Story. Hierdoor kennen ze de valkuilen die je als ondernemer dagelijks tegenkomt. Ze weten als geen ander dat een goede fotograaf zijn alleen niet voldoende is om ook succesvol te zijn in je fotografiebedrijf. Hier zijn absoluut ook andere vaardigheden voor nodig. 

Tarieven

Gratis start sessie

180,-
0,-

gratis

 • 1x 60 minuten coaching sessie
 • Persoonlijke coaching door Arjan en Lotte
 • Via Skype

6 maanden coaching

2000,-
1800,-

exclusief btw

 • 6x 90 minuten coaching sessie
 • Persoonlijke coaching door Arjan en Lotte
 • In onze fotografie studio of via Skype