365 nieuwe kansen
365 nieuwe kansen

365 nieuwe kansen

Morgen is de eerste dag van het nieuwe jaar. Wij vinden dit altijd een magisch moment. Oud en Nieuw geeft je altijd een kans om even stil te staan bij alle mooie en minder mooie dingen die gebeurd zijn in het afgelopen jaar en tegelijkertijd kun je al dromen over alle mogelijkheden en kansen die op je wachten in het nieuwe jaar. Op persoonlijk vlak, maar ook op ondernemersgebied.

Als het oude jaar een topjaar was, dan wensen we je dat natuurlijk ook toe in het nieuwe jaar! Mogen er net zo veel (of nog meer) boekingen zijn, blije klanten en alleen maar opdrachten waar je als ondernemer energie van krijgt! En dit alles natuurlijk in goede gezondheid. Verder willen we je meegeven dat je niet moet vergeten om je successen te vieren als je ze weer hebt komend jaar, en dat je nooit moet stoppen met het najagen van je dromen.

Geniet van het succes van 365 nieuwe kansen

Was het afgelopen jaar je iets minder gunstig gezind, of had je gewoon een jaar waar je het liever niet meer over wilt hebben, dan hopen we dat je naar het nieuwe jaar kunt kijken als 365 nieuwe kansen. Elke dag een mogelijkheid om iets te doen met je dromen, je ambities, je onderneming of je persoonlijke omstandigheden. En wees lief voor jezelf, want ook alle kleine dingen mogen gevierd worden. Heb je een dag besteed aan het opruimen van je huis zodat alles weer fris is en je weer ruimte hebt om te denken en te werken? Top! Zijn de kinderen weer fris gewassen en op tijd afgezet op school omdat jij alles onder controle had vanmorgen? Super! Al deze dingen regelen zichzelf niet, daar zet jij je voor in. En als het misschien soms voelt alsof dingen niet lukken of tegen zitten… Zoek je succes dan eens in de kleine dingen en vier die ook gewoon een beetje.

Alles draait om liefde en gezondheid

Voor ons was 2019 een jaar om nooit te vergeten met als hoogtepunt de geboorte van ons dochtertje Zoë. Zij zette afgelopen Juni ons leven op zijn kop met haar komst. Een nieuw mensje waar we voor moeten zorgen, waar we van mogen houden en die een nieuwe dimensie heeft toegevoegd aan ons bestaan. Zij drukt ons soms met de neus op de feiten. Dat er maar 24 uren in een etmaal zitten, dat je met weinig slaap soms minder hard kan lopen en dat je werk soms niet af komt al doe je nog zo hard je best. Maar ook dat liefde en gezondheid uiteindelijk het aller belangrijkst zijn. Dat je prioriteiten moet stellen en moet genieten van de kleine dingen in het leven omdat er nu eenmaal hoofd- en bijzaken zijn! Hoe fijn is het dan, als je je tijd bewust besteed en geniet van wat ertoe doet.

Ook met ons bedrijf The Wedding Story gaat het goed, en afgelopen jaar hebben we veel successen mogen vieren. We hadden “meer dan tevreden” klanten, foto awards en nominaties, een betrouwbaar topteam om mee samen te werken en de start van ons zusterbedrijf BoostClass waarin we ondernemers verder helpen om ook van hun bedrijf een succes te maken. Het nieuwe jaar staat alweer vol met nieuwe boekingen en plannen om verder te groeien. We sluiten een prachtig jaar af, en gaan hoopvol het nieuwe jaar in vooruitkijkend naar alle kansen en uitdagingen die ons te wachten staan.

Stop je energie in wat er echt toe doet

We leven in een wereld van onbegrensde mogelijkheden, met alle kennis die er is onder 1 toets en een zoekopdracht. Hoe gemakkelijk is het dan om de weg af en toe eens kwijt te raken in al die opties, en even niet meer te weten wat je wilt of hoe het moet.

Stop daarom je energie in de dingen die je blij maken, en laat zaken die buiten jouw cirkel van invloed zijn los. Verander dingen die je niet bevallen, stel prioriteiten en jaag je doelen na.

Geniet van elkaar, proost op het leven en grijp die 366 (!) nieuwe kansen want 2020 is een schrikkeljaar! Een extra dag om er iets moois van te maken.

Liefs, Arjan, Lotte en Zoë…. En onze blije hond Scott!

365 kansen

Maak een mooi jaar van 2020!

Over de schrijver
Lotte is voormalig topsportster en afgestudeerd bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit. Als Business Consultant heeft ze uitgebreide expertise op het gebied van problemen analyseren en oplossen voor ondernemers. Samen met Arjan van der Plaat is ze oprichter van Boost Class en begeleiden ze zelfstandig ondernemers bij hun ontwikkeling als persoon en als ondernemer. Met strategisch bedrijfsadvies helpen ze je bij het behalen van meer resultaat!
Reactie plaatsen