BoostClass

"Iedereen heeft dromen, maar niet iedereen slaagt erin om deze dromen waar te maken..." 

BOOST CLASS training ondernemen

Stop niet met dromen, maar start met het bereiken van je doelen!

Je wilt groeien als fotograaf en mooiere foto’s maken voor je klanten maar ook groeien als ondernemer om ieder jaar weer voldoende bruidsparen te boeken. Dit zijn je dromen en wensen, maar het lukt je niet om ze allemaal te realiseren. Dagelijkse verplichtingen houden je in hun greep, alles kabbelt voort en een jaar later ben je geen stap dichterbij je dromen gekomen. Ontzettend vervelend, want dit kan je onzeker maken en aan het twijfelen brengen. Ben ik wel geschikt als fotograaf? Ben ik wel goed genoeg om nieuwe klanten aan te trekken? Kan ik niet beter stoppen met wat ik doe? Stuk voor stuk moeilijke vragen, en deze twijfel brengt een heel vervelend gevoel met zich mee. Diep van binnen weet je dat je het waard bent, maar het lukt je maar niet om deze dromen ook daadwerkelijk te verwezenlijken

 

Wij geloven erin dat een succesvol fotografiebedrijf, waarvan je kunt leven en wat je financieel onafhankelijk maakt, voor iedereen is weggelegd. Gaat dit vanzelf? Nee. Je moet er wel wat voor doen. Tijdens deze Boost Class training vertellen we je wat je nodig hebt om je doel succesvol te behalen.
Arjan van der Plaat

Arjan van der Plaat

Als kind was ik verlegen en cijferde mezelf weg. Toen kwam topsport op mijn pad en mijn topsport carrière veranderde mijn leven volledig. Vanwege mijn passie om mensen te helpen om alles uit zichzelf te halen werd ik 12 jaar geleden docent. De unieke skills die ik leerde tijdens mijn topsport carrière gebruik ik nog elke dag. En niet zonder succes, want in de afgelopen 2 trouwseizoenen won ik o.a. 7 fearless en 14 masters awards. In deze Boost Class training leer ik ondernemers zoals jij alles over de juiste vorm van motivatie en het succesvol behalen van doelen. 

Datum Boost Class Training

zaterdag
16-11-2019
13:00
12
jaar docent ervaring
10

jaar topsport ervaring

300

ondernemers begeleid

Inhoud van deze training


Ruim 10 jaar topsport leerde ons de 5 gouden regels om succesvol te kunnen zijn. Het is voor iedereen weggelegd, maar weinig ondernemers halen het ook echt. Motivatie speelt hierbij een belangrijke rol. Wat nou als je zo gemotiveerd kon zijn dat alles wat je doet meer energie oplevert dan je erin stopt?! We leren je de juiste doelen stellen zodat jij bij de 2,5% van de ondernemers hoort die wel zijn doelen behaalt en dit daarna ook weet vast te houden.


Adres: van het Hoffstraat 10, Dordrecht

Hoogtepunten van deze training:


  • 5 gouden regels om succesvol te ondernemen
  • Hoe blijf je gemotiveerd
  • Haal meer energie uit je werk dan je erin stopt
  • Alles over hoe je de juiste doelen stelt
  • Het nut van fotografie awards winnen
€ 375,-
€ 0,-

Boost Class training

Iedereen heeft wensen, jij vast ook. Lukt het je om deze allemaal waar te maken? Wij geloven erin dat dit voor iedereen is weglegt. Het is een kwestie van de juiste mindset, zelfvertrouwen en motivatie. Tijdens de Boost Class training leren we je hoe je dit doet.

Let op!

Deze Boost Class training is volgeboekt. De eerst volgende mogelijkheid om deel te nemen is op vrijdag 13-12-2019. Dan geven we onze volgende workshop ondernemen voor fotografen