workshop ondernemen fotografie
arrow_drop_up arrow_drop_down
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Workshop ondernemen voor fotografen

Waar gaat de workshop ondernemen over? 

  • Hoe je als fotograaf je omzet van € 15.000 in 3 jaar kunt laten groeien naar € 100.000
  • Met welke techniek je concurrenten een stap voor bent omdat ze deze zelf niet toepassen
  • Hoe je van je hobby je werkt maakt met als uitgangspunt plezier en passie ervaren in je werk
  • Wat de nieuwste marketing trend van dit moment is
  • Hoe jij als fotograaf het verschil maakt in een markt vol concurrenten 
  • Waarom investeren in social media weggegooid geld is als je dit ene element overslaat
  • Wat het nummer 1 ingredient is in je bedrijf om succesvol te kunnen ondernemen

Herkenbaar?

Als zelfstandig ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Je steekt hier veel tijd en energie in. Ondanks dat je van alles hebt geprobeerd, is het lastig om voldoende klanten binnen te blijven halen. Inmiddels heb je de prijzen aangepast, je website veranderd en je adverteert op Facebook en Google, maar een echte stroom aan nieuwe klanten blijft tot nu toe uit. Dit roept allerlei vragen op: komt het door de grote hoeveelheid concurrenten in de fotografie-markt? Is de kwaliteit van de foto's die ik maak wel goed genoeg? Vinden klanten mij te duur?


Als fotograaf kan je volledig opgaan in het invullen van details binnen je bedrijf, hierdoor zie je al snel één belangrijk onderdeel over het hoofd. Dit overkomt velen, waardoor je in een concurrentie strijd belandt die ervoor zorgt dat klanten voornamelijk op prijs selecteren en jij als fotograaf de urgentie ervaart om steeds meer service te bieden voor het zelfde geld. Een race die niet al te lang vol te houden is en na enkele jaren stoppen veel fotografen dan ook geheel met zelfstandig ondernemen of ze zoeken er een baan in loondienst naast. 


Zonde! Wij geloven dat plezier in je werk voorop staat en dat je van fotografie wel degelijk je hoofdinkomen kunt maken! Het is mogelijk om in 3 jaar tijd een omzet van €15.000 te laten groeien naar €100.000. Tijdens de workshop ondernemen vertellen we je hier alles over. We gaan niet uit van één enkel succes verhaal wat je één op één moet kopiëren om ook ‘succesvol’ te kunnen zijn. We geloven in een aanpak die je kunt afstemmen op je persoonlijke situatie. Een plan werkt namelijk alleen als het écht bij jou past.

Reacties van eerdere deelnemers

Een inspirerende workshop. Arjan en Lotte hebben een duidelijke presentatie gegeven. De struggles die hierbij naar voren komen zijn voor mij erg herkenbaar. Het heeft mij als ondernemer flink aan het denken gezet.  
Mariska Honing
De workshop was diepgaand en compleet. Het hield me een spiegel voor en dwong me om mijn eigen situatie als ondernemer opnieuw te bekijken. Ik heb inzichten gekregen waar ik iets mee kan. Daarnaast heb ik ook nieuwe leuke collega's leren kennen.

Nathalie de Boever

Ik vond de workshop ondernemen heel erg inspirerend. We kregen duidelijke en toepasbare handvatten. Het heeft me echt aan het denken gezet over mijn bedrijf en het belang van een goede strategie. Enthousiast om hiermee aan de slag te gaan. 
Iris Wuijster

JA! Ik wil ook deelnemen aan deze workshop

De sprekers bij deze workshop:

Fotograaf Arjan van der Plaat

Arjan is ruim 10 jaar fotograaf en gespecialiseerd in het fotograferen van bruiloften onder de naam: The Wedding Story. Zijn passie om andere mensen te helpen om het maximale uit zichzelf te halen spoorde hem aan om 13 jaar geleden af te studeren als docent. 

Business Consultant Lotte Goosen

Lotte is voormalig topsportster en afgestudeerd bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit. Als Business Consultant heeft ze o.a. gewerkt bij Deloitte en hierdoor een uitgebreide expertise op het gebied van problemen analyseren en oplossen voor ondernemers.

Datum: vrijdag 17-01-2020

Locatie: van 't Hoffstraat 10, Dordrecht

Tijdstip: 12:30 - 17:00

vrijdag
17-01-2020
12:30
€ 375,-
€ 150,-

Black Friday deal

Tijdens deze black Friday deal geven we 60 % korting  op onze workshop ondernemen voor fotografen. De vorige workshop was binnen 1 dag uitverkocht. Wacht dus niet te lang met aanmelden!